spacer
spacer
spacer
spacer

Leila bakar vidare – dags för pizza, pasta och mer bakverk

Vi var många som älskade Leilas förra bok A Piece of Cake – en vacker och modern bakbibel främst inriktad på söta bakverk. Nu kommer uppföljaren!

Som medlem i Bokklubben Mat & Dryck kan du köpa Leilas nya bok One More Slice till ett fantastiskt pris. Bläddra, njut och inspireras till nya stordåd i köket!

Köp One More Slice för bara 189 kr inkl. frakt!

Bokklubben Mat & Dryck är en klubb helt utan köptvång. Som medlem får du regelbundet fina erbjudanden och tips på inspirerande kokböcker, böcker om ädla drycker eller annan matnyttig läsning från den kulinariska världen. Bli medlem genom att köpa boken, eller klicka på länken "Fler erbjudanden" längre ned på sidan.
  
space
"Sommaren är fikastundernas förlovade tid. Ur Leila Lindholms nya bok A Piece of Cake hämtar vi godsaker som passar alla tjejer under fruntimmersveckan. "
SvD
"Leila Lindholm gör mormors rulltårta på åtta olika sätt, bland annat med hjortron- och med nutella- och bananfyllning. Här har vi valt hennes supergoda skogsbärsrulle"
SvD
Leila gör en djupdykning i bröd och surdegsbröd men även mer matig bakning som pasta och pizza från grunden.

Precis som i förra boken är det genomgående grundrecept som enkelt förvandlas till många olika smakvarianter. Så det är lätt att hitta sina egna favoriter. Boken erbjuder recept som passar året runt, både till vardag och fest.

space
space

Beställ
Beställ
Ja, jag vill bli medlem i Bokklubben Mat & Dryck och köpa Leila Lindholms bok One more slice för 189:- inkl frakt. Jag förbinder mig inte att köpa något ytterligare och inga andra kostnader tillkommer. Erbjudandet gäller t.o.m. 2010-06-10.

Fler erbjudanden
Fler erbjudanden
Jag vill inte köpa boken denna gång, men jag vill ha fler erbjudanden från Bokklubben Mat & Dryck! Jag förbinder mig inte att köpa något och inga kostnader tillkommer.

 email-icon


Tipsa en kompis om Bokklubben Mat & Dryck

För att tacka ja till något av alternativen ovan behöver du bara klicka på någon av pilarna. Om du sitter på en annan dator än din vanliga kommer du sedan få logga in på ditt konto.

Obs! Medlemskap innebär inte något köptvång, och bara om du aktivt tackar ja till ett erbjudande skickas det till dig - du behöver alltså aldrig komma ihåg att avbeställa något. Läs mer om medlemskap #här#.
space
space


Bokklubben Mat & Dryck tipsar om de bästa nya böckerna om mat!
(Dessa köpes separat på www.adlibris.com)

Morberg grillar av Per MorbergMat att äta minst en gång i livet av Åsa Swanberg
Paul grillar av Paul SvenssonBlomstrande måltider av Åsa Swanberg
space
Leila Lindholm
Exklusiv intervju! Leila svarar på Mat & Dryckklubbens tio frågor om bakning och matlagning.
Läs mer Läs mer 

Tävling – vinn fina bilder ur Leilas nya bok!
Leilas böcker är lika vackra som innehållsrika. Här har du chans att vinna snygga bilder ur nya boken. Fina att rama in och ha hemma i köket!
Läs mer Läs mer 
Har du missat någon av Leilas härliga kokböcker?

Här hittar du Leilas tidigare kokböcker. Alla lika inspirerande och färgsprakande!
Läs mer Läs mer 
Vill du veta mer om Leila?

Leila älskade att baka redan som liten, här berättar hon om sitt förflutna i Muffinsmaffian...
Läs mer Läs mer 
space
space
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
Fler bokklubbserbjudanden
Här hittar du aktuella erbjudanden från våra andra bokklubbar.

spacer
spacer
spacer